BREAKING NEWS

Αλλαγές στο ΕΣΡ φέρνει η Βουλή



Ναι στην τροπολογία που αυξάνει τα μέλη του ΕΣΡ από επτά σε εννέα από τους ΣΥΡΙΖΑ τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά και της Ένωσης Κεντρώων.
Η τροπολογία που θα τεθεί προς ψήφιση σήμερα Τρίτη, αφορά το αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας που κατέθεσε η Ν.Δ. Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος κατηγόρησε για «κωλυσιεργία» τη Ν.Δ. ξεκαθαρίζοντας ότι « θα κατατεθεί από εμένα ανοικτή και για τα πρόσωπα πρόταση για ΕΣΡ είτε με 7 είτε με 9 μέλη» και εξέφρασε την ελπίδα ότι «την Τρίτη θα έχουν αρθεί αυτά τα προβλήματα».

Κατά της τροπολογίας τάχθηκαν η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, ενώ παρών δήλωσαν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.

Το θέμα του ΕΣΡ θα συζητηθεί σήμερα το απόγευμα στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, αμέσως μετά την διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας.

Δημοσίευση σχολίου