BREAKING NEWS

Οργισμένος ο Μπάρακ Ομπάμα για το νερό στο Μίσιγκαν



Οργισμένος εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Ντιτρόιτ ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα για την τραγωδία όπως χαρακτηριστικά είπε που πλήττει την πόλη Φλιντ στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όπου το νερό μολύνθηκε λόγω περικοπών στις δημόσιες δαπάνες

«Αν ήμουν ο πατέρας μιας οικογένειας εκεί, θα είχα βγει εκτός εαυτού και μόνον στην ιδέα ότι μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο η υγεία των παιδιών μου», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και τόνισε ότι "Αυτό μας υπενθυμίζει ότι δεν μπορούμε να παραμελούμε τις βασικές υπηρεσίες που παρέχουμε στους πολίτες"

Ταυτόχρονα σε συνέντευξή του στο CBS ο πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε ότι « είναι ανεξήγητο και αδικαιολόγητο» το γεγονός ότι οι οικογένειες στο Φλιντ δεν ενημερώθηκαν αμέσως για τα υψηλά επίπεδα μολύβδου στο πόσιμο νερό.

Δημοσίευση σχολίου