Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές αναμένονται στα βορειοδυτικά από το μεσημέρι.
Αττική:
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 3 και βαθμιαία μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 14 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη:
Προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 13 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη:
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές ώρες. Από το βράδυ και από τα δυτικά οι νεφώσεις βαθμιαία θα αυξηθούν.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.
Θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 13 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη:
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές ώρες. Από το βράδυ και από τα δυτικά οι νεφώσεις βαθμιαία θα αυξηθούν.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.
Θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 13 βαθμούς κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος:
Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές από το μεσημέρι στα βόρεια . Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές ώρες
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος:
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές ώρες
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 01 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη:
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.
Θερμοκρασία: από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες .
Άνεμοι: στα νότια μεταβλητοί ασθενείς, στα βόρεια νότιοι 3 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 15 βαθμούς κελσίου
Δημοσίευση σχολίου