BREAKING NEWS

Οι τελευταίες εκτιμήσεις από τον κυκλώνα Φίτζι


Όσο τα συνεργεία αρχίζουν να φτάνουν σε απομακρυσμένες περιοχές ο αριθμός των θυμάτων από το χτύπημα του κυκλώνα Φίτζι αυξάνονται. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των θυμάτων σκαρφάλωσε στους 42 νεκρούς ενώ φόβοι εκφράζονται πως ο αριθμός θα αυξηθεί όσο τα συνεργεία φτάνουν σε απομακρυσμένα νησιά.

«Έχουν επιβεβαιωθεί 42 θάνατοι, οι υπηρεσίες διάσωσης συνεχίζουν να αναπτύσσουν μονάδες για να βοηθήσουν τους πληγέντες σε όλα τα Φίτζι», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νταν Γκαβίντι.

Ο Ουίνστον, που έφερε ανέμους ταχύτητας 325 χιλιομέτρων την ώρα, κατέστρεψε τη νύχτα της 20ής προς 21η Φεβρουαρίου σπίτια, υποδομές και καλλιέργειες και ανάγκασε χιλιάδες τρομοκρατημένους κατοίκους να σπεύσουν σε καταφύγια εκτάκτου ανάγκης.

Ήταν ο πρώτος κυκλώνας κατηγορίας 5 που έχει πλήξει τα Φίτζι, μια νησιωτική χώρα που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό κι έχει 900.000 κατοίκους.
Πληροφορίες : in.gr



Δημοσίευση σχολίου