Έφτασε στην τελική συμφωνία, η ΑΕΚ με τον Άνταμ Τζανετόπουλου, ύστερα από αρκετό καιρό διαπραγματεύσεων, καθώς αρχικά ο νεαρός αμυντικός είχε αρνηθεί την πρόταση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ωστόσο η λύση βρέθηκε και ο ο Τζανετόπουλος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ένωση ως το 2020.
Ευχαριστημένος έδειχε στις δηλώσεις του νεαρός ποδοσφαιριστής, «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, διότι έγινε αυτό που πραγματικά επιθυμούσα. Από εδώ και πέρα, το μόνο μου μέλημα είναι να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου στην ομάδα και να δικαιώσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε»
Η ανακοίνωση:
«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άνταμ Τζανετόπουλος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και να παραμείνει στη δύναμή της μέχρι το καλοκαίρι του 2020».
Δημοσίευση σχολίου