BREAKING NEWS

Την επιβράδυνση της μετακίνησης των προσφύγων σχεδιάζει το Υπουργείο Ναυτιλίας





Την επιβράδυνση της ροής μετακίνησης προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά στον Πειραιά καθώς και σε άλλα λιμάνια της Χώρας σχεδιάζει να θέσει σε εφαρμογή το υπουργείο Ναυτιλίας από σήμερα και για το Σαββατοκύριακο, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του ο Υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

Ειδικότερα ο κ. Δρίτσας μιλώντας στο Mega και στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι στόχος είναι να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος ώστε να διαμορφωθούν νέοι χώροι προσωρινής παραμονής μεταναστών στην Αττική και σε άλλα σημειά της χώρας.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας επισήμανε επίσης πως αυτό δεν σημαίνει κατ' ανάγκην ότι τα πλοία δεν θα αναχωρούν από όλα τα νησιά, εξηγώντας ότι αν σε κάποιο νησί υπάρχει πολύς κόσμος τότε τα πλοία δεν θα ξεκινούν για τον Πειραιά, αλλά σε αντίθετη περίπτωση θα πραγματοποιούν κανονικά το δρομολόγιό τους.









Δημοσίευση σχολίου