BREAKING NEWS

Κυρ. Μητσοτάκης: Όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο για τον τόπο







Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε «Μέρα με την ημέρα που περνάει, εμπεδώνεται η πεποίθησή μου ότι, όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο για τον τόπο», δήλωσε επίσης ότι «στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του κ. Τσίπρα». «Τέτοιος ανθρωπισμός να μας λείπει. Δεν έχει σχέση με την αξιοπρέπεια και την πηγαία αλληλεγγύη του ελληνικού λαού»

Αναφερόμενος στο προσφυγικό - μετανστευτικό ζήτημα ο κ.Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι πρόκειται για μείζον θέμα με εθνικές διαστάσεις κ υπογράμμισε «η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να κάνει τα πάντα για τη διαμόρφωση εθνικής στρατηγικής».

Μεταξύ άλλων εξέφρασε ότι  «αυτό ήταν και το νόημα της επιμονής μας για τη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών» στις 4 Μαρτίου, πριν τη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε.  «Η Νέα Δημοκρατία καταβάλλει κάθε προσπάθεια  για να μειώσει τη ζημιά, να προβάλει και να υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα της Ελλάδας».

Τέλος ανέφερε «Παρότι θέσαμε τον πήχη πολύ χαμηλά, ο κ. Τσίπρας πέρασε από κάτω».

Δημοσίευση σχολίου