
Απολογητικός εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας στην αναφορά του για την ΠΓΔΜ χρησιμοποιώντας τον όρο Μακεδονία.
«Ζητώ συγγνώμη για το εκ παραδρομής λάθος μου, κατά τη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στη στάση μου και στις πεποιθήσεις μου για το εθνικό θέμα της ΠΓΔΜ», δήλωσε ο κ. Μουζάλας
Η αναφορά του κ. Μουζάλα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο από την αντιπολίτευση, όσο και από τον κυβερνητικό εταίρο, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι οποίοι μέσω του προέδρου τους και υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ζήτησαν την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών.
Το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο κάλυψε τον κ. Μουζάλα, μιλώντας για ανεύθυνη και υποκριτική προσπάθεια αποδυνάμωσης του.
Δημοσίευση σχολίου