BREAKING NEWS

Σφοδρή επίθεση Ερντογάν κατά της Ε.Ε


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ερντογάν κατά της Ε.Ε. την ώρα που στις Βρυξέλλες βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου με τους ηγέτες της Ένωσης.

"Η Ευρώπη πρέπει να κοιτάζει τις δικές της επιδόσεις στο μεταναστευτικό ζήτημα πριν να λέει στην Τουρκία τι να κάνει με τους πρόσφυγες" ανέφερε.

Πρόσθεσε ακόμη ότι "η Άγκυρα θα ακούει την κριτική από την Ευρώπη σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα όταν αυτή είναι σωστή, διαφορετικά θα κάνει αυτό που κρίνει απαραίτητο."

Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι η Ευρώπη «χορεύει σε ναρκοπέδιο» υποστηρίζοντας άμεσα ή έμμεσα «τρομοκρατικές» οργανώσεις στην Τουρκία που έχουν ενωθεί εναντίον του κράτους. Χαρακτήρισε τέλος «ανέντιμη και ανειλικρινή» τη στάση της Ευρώπης έναντι των τρομοκρατικών οργανώσεων.


Δημοσίευση σχολίου