Αποφασισμένη να προχωρήσει στην απόκτηση του μέσου της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, είναι η Τσέλσι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe».
Για να μετακομίσει στο «Στάνφορντ Μπριζ» ο Γάλλος άσος, οι «μπλε» θα χρειαστεί να δαπανήσουν 110 εκ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσουν έναν από τους καλύτερους μέσους του κόσμου.
Πλέον στην Τσέλσι, ελπίζουν ότι η τρίτη τους προσπάθεια να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή θα είναι επιτυχημένη. Οι διοικούντες της Λονδρέζικης ομάδας θα ήθελαν πολύ να έχει αίσιο τέλος η μετακίνηση του μέσου γιατί η ομάδα δείχνει να «πονάει» στη συγκεκριμένη θέση τα τελευταία χρόνια.
Να σημειώσουμε πως η Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι αρνήθηκε αρχικά πρόταση 90 εκ. ευρώ και στην συνέχεια 95 εκ. ευρώ της Τσέλσι καθώς αξιώνουν τον Πογκμπά πάν από 100 εκ. ευρώ.
Ωστόσο, έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 23χρονου έχουν δείξει επίσης οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι.
Δημοσίευση σχολίου