BREAKING NEWS

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Λεωνίδας Μπόμπολας – «Δεν έχω κάνει κάτι παράνομο»

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Λεωνίδας Μπόμπολας – «Δεν έχω κάνει κάτι παράνομο»Ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών εξετάστηκε σήμερα το αίτημα των κυπριακών αρχών για την έκδοση του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε καταγγελίες ότι η εταιρεία Ελλάκτωρ στην οποία είχε ανατεθεί το έργο των σκουπιδιών, υπερχρέωνε το δήμο για την διαχείριση των σκουπιδιών.


Στην απολογία του ο επιχειρηματίας αρνήθηκε τις κατηγορίες, ζήτησε να δικαστεί στην Ελλάδα και σημείωσε: «Όλη μου η ζωή είναι αυτός ο όμιλος, όπου απασχολούνται 10.000 άτομα. Ο Ελλάκτωρ εκπροσωπεί την Ελλάδα σε πολλές χώρες και είμαστε γνωστοί παγκοσμίως. Βασίζομαι στους συνεργάτες μου, οι διευθυντές των εταιρειών που εντάσσονται στον όμιλο έχουν αυτοτέλεια. Δεν θα μπορούσα εγώ σε 55 εταιρείες να δίνω εντολή για πληρωμές. Εάν έγιναν αυτά που με κατηγορούν τα έκαναν μόνοι τους. Εγώ δεν έχω κάνει καμία παράνομη πράξη».


Δημοσίευση σχολίου