
Μία 77χρονη από τη Σαμοθράκη μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, κάθισε το πρωί της Δευτέρας στο θρανίο μαζί με τους νεαρούς συνυποψήφιούς της στις πανελλαδικές εξετάσεις, διεκδικώντας την εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου, που οι συνθήκες της εποχής δεν της επέτρεψαν να ικανοποιήσει.
Σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο γιος της 77χρονης Ευθυμίας Στεργίου, Σάββας, της εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθειά της στη θεωρητική κατεύθυνση.
Όπως αναφέρει ήταν εκείνος που την παρότρυνε πριν δύο χρόνια να επιστρέψει στα σχολικά θρανία, γνωρίζοντας από τις εξιστορήσεις της το πόσο πολύ ήθελε να είχε συνεχίσει το σχολείο και μετά την πέμπτη τάξη δημοτικού, προκειμένου να γίνει δασκάλα.

Δημοσίευση σχολίου