BREAKING NEWS

Στηρίζει την 48ωρη απεργία ο φαρμακευτικός κλάδος


Στηρίζει τη 48ωρη απεργία και ο φαρμακευτικός κλάδος κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «φοβούμενη προφανώς τις αντιρρήσεις των ασφαλισμένων αιφνιδιαστικά έτσι ώστε οι αντιδράσεις να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες, προωθεί προς ψήφιση το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

«από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την έντονη αντίθεση του με Υπόμνημα του προς την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το σύνολο του νομοσχεδίου , καταγγέλλοντας ότι βρίθει «παθογενειών και ελλείψεων», αναφέρει ο φαρμακευτικός σύλλογος.

Καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού, «στο πλαίσιο της υπευθυνότητας που τα διακρίνει απέναντι στον ασθενή και τον ασφαλισμένο».

Δημοσίευση σχολίου