BREAKING NEWS

Κωνσταντοπούλου: Ο πρωθυπουργός επέλεξε να γίνει η μαριονέτα των δανειστών και ο επιτετραμμένος τους εν Ελλάδι









Ο πρωθυπουργός επέλεξε να γίνει η μαριονέτα των δανειστών και ο επιτετραμμένος τους εν Ελλάδι, ανέφερε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη της στον ρ/σ Παραπολιτικά.

Η κα Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και προσωπικά εναντίον του Αλ. Τσίπρα, που όπως τόνισε είναι ο συνταγματάρχης του πραξικοπήματος κατά του ελληνικού λαού και συμπλήρωσε:

«Είμαι βαθύτατα απογοητευμένη για τον πρώην φίλο και πολιτικό μου σύντροφο. Εξαπάτησε τους πολίτες πολλές φορές μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια και υφάρπαξε την ψήφο του. Ο λαός εξαπατήθηκε και αυτό είναι κατάδηλο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το μνημόνιο πέρασε από τη Βουλή παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, ούτε ότι οι εκλογές προκηρύχθηκαν όταν ακόμη ο κόσμος έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Οι άνθρωποι που πήγαν και ψήφισαν "όχι" στο δημοψήφισμα, όταν είδαν αυτό το "όχι" να γίνεται "ναι", διαλύθηκαν και έκαναν μήνες να συνέλθουν. Κάποιοι μάλιστα δεν έχουν συνέλθει ακόμη».

Ταυτόχρονα, η κ. Κωνσταντοπούλου άσκησε κριτική στον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι στήνει τη δική του νέα διαπλοκή. «Η μάχη κατά της διαπλοκής δεν είναι μάχη μαφιών, αλλά σημαίνει ότι συγκρούεσαι συνολικά κατά της διαπλοκής, όχι συγκρούεσαι με ένα κομμάτι και τα βρίσκει με ένα άλλο κομμάτι της διαπλοκής όπως γίνεται σήμερα» ανέφερε συγκεκριμένα.









Δημοσίευση σχολίου