
Σύμφωνα με δημοσίευμα του parapolitika.gr, ο 21χρονος γιος του υπουργού βρισκόταν μαζί με ακόμη 50 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στις 18 Ιουνίου 2016, στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι, αντιδρώντας σε διανομή φυλλαδίων που πραγματοποιούσαν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Οι νεαροί που συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων και ο γιος του υπουργού, πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, με τη δικάσιμο να έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου 2016.
Σύμφωνα με πληροφορίες πληροφορίες, όσο βρισκόταν στη ΓΑΔΑ δεν τον επισκέφθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης παρά μόνο η μητέρα του, η οποία του πήγε μια μπλούζα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια.
Δημοσίευση σχολίου