BREAKING NEWS

Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης τρίχρονο αγόρι που έπεσε από ύψος πέντε μέτρων








Στη  ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύται σε σοβαρή κατάσταση ένα τρίχροννο αγόρι, όπου έπεσα από το μπαλκόνι ύψους 5 μέτρα, στη Λάρισα.

Η κατάσταση του αγορίου και ο απεικονιστικός έλεγχος έδειξε πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο και στους οφθαλμικούς κόγχους καθώς και πνευμονικές θλάσεις.

«Ο ασθενής, μετά την εισαγωγή στη Μονάδα και μέχρι σήμερα, εμφανίζει ήπια αιμοδυναμική αστάθεια (χρήζει ινότροπης υποστήριξης). Τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη (υπό καταστολή-αναγλησία) αντιβίωση, γαστροπροστασία και αντιοιδηματική αγωγή. Έγινε εκτίμηση από νευροχειρουργούς και τοποθετήθηκε καθετήρας μέτρησης ενδοκράνιας πίεσης. Σήμερα μεταφέρθηκε στον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου μας για επενέλεγχο με CT- εγκεφάλου. Η κατάσταση του παιδιού κρίνεται σοβαρή και είναι άγνωστη η πορεία και η εξέλιξή της», αναφέρει η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Δημοσίευση σχολίου