H διαδικασία των ενστάσεων που υποβλήθηκαν έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί ύστερα απο την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων, όπου απομένουν οι τελικοι έλεγχοι για την ομαλή λειτουργία του συστήματος, που θα αναρτηθούν τα τελικά αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας σε 17 δήμους.
Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας έως την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, σχεδιάζει ο ΟΑΕΔ να αναρτήσει τους οριστικούς πίνακες με τους ωφελούμενους α’ φάσης Κοινωφελούς Εργασίας, σε 17 δήμους όλης της χώρας.
Τέλος, ο οργανισμός πιέζεται χρονικά έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη διαδικασία προκήρυξης της β φάσης των των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, για τους υπόλοιπους 34 δήμους που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Δημοσίευση σχολίου