Ο Διεθνής Σουηδός επιθετικός του "τριφυλλιού", μίλησε στην εφημερίδα "Live sport", δηλώνοντας πως κάποιοι προσπαθούν εσκεμμένα να "σκοτώσουν" την ομάδα του.
Οι δηλώσεις του:
«Έχω την αίσθηση ότι καλυπτόμουν, αυτό πιστεύω από την κίνηση που είχα και όπως είδα τον αντίπαλο αμυντικό στο γήπεδο από δεξιά. Δεν έχω δει κάποιο ριπλέι, αλλά αυτό πιστεύω. Προσπαθούν να μας "σκοτώσουν" πνευματικά, όμως αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να μας σταματήσουν ό,τι και να κάνουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε»
Και συνέχισε λέγοντας:
«Θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που σας είπα. Νομίζω ότι αυτή τη σεζόν δεν θα το πετύχουν, γιατί έχουμε μάθει από όσα μας έχουν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, όπως κάναμε αυτή την εβδομάδα, και τότε δεν θα μπορέσουν να μας σταματήσουν. Αν κάνουμε τόσες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, νομίζω ότι στα επόμενα θα έχουμε αποτελέσματα παρόμοια με το σημερινό. Περισσότερα γκολ και ευκολότερες νίκες»
Δημοσίευση σχολίου