Με τιμές αρχηγού κράτους και δημοσία δαπάνη η κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου
Posted by Cute Pets And Babies on Νοεμβρίου 22, 2016 in ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Comments : 0
Δημοσία δαπάνη και με τιμές αρχηγού κράτους θα γίνει η κηδεία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, που άφησε την τελευταία του πνοή προχθές, σε ηλικία 90 ετών από επιπλοκές πνευμονίας.
Θα τηρηθεί τριήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του, ενώ θα αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων έως και την ημέρα της κηδείας του.
Η εξόδιος ακολουθία για τον Κωστή Στεφανόπουλο θα τελεστεί σήμερα στις 14.00 μετά το μεσημέρι στον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.
Η ταφή του θα γίνει στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας, δίπλα στη σύζυγό του.
Βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Κωστή Στεφανόπουλου, θα είναι ανοιχτό σήμερα και αύριο Τετάρτη, στην Προεδρία της Δημοκρατίας, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
Δημοσίευση σχολίου