BREAKING NEWS

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Σε δίκη τρεις νεαροί για τις άσεμνες φωτογραφίες στο Διαδίκτυο




Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών θα κάτσουν τρεις νεαροί για την υπόθεση του θανάτου της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή.

Οι τρεις νεαροί κατηγορούνται ότι διακίνησαν μέσω διαδικτύου άσεμνες φωτογραφίες της φοιτήτριας.

«Ο ερασιτέχνης φωτογράφος έτσι πως τον αποκαλούν και θα τον αποκαλώ κι εγώ πάντα μια ζωή, είναι η αρχή και το τέλος της Γαλήνης μου. Έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία, από εκεί ξεκίνησε και κατέληξε εκεί που ήταν να καταλήξει. Είναι η αρχή και το τέλος αυτό θα το φωνάζω μια ζωή. Δεν σεβάστηκαν τίποτα πραγματικά. Δεν σεβάστηκαν ένα κορίτσι, μια ψυχή, πάνω από όλα έναν άνθρωπο», είπε η μητέρα της Λίνας, Σταυρούλα Τομπάζη.


«Αν όντως έχουν κάνει κάτι και αν όντως είναι ένοχοι δεν πρέπει να τιμωρηθούν με την ανάλογη τιμωρία που πρέπει; Λογικό ναι, γιατί ποτέ δεν σταματούν. Κάποια άλλη κοπέλα ίσως να έχει την τύχη της δικής μου της Γαλήνης και αυτό δεν θα το ήθελα, αυτό είναι ένα μήνυμα προς άλλα παιδιά έτσι. Και σε αυτά τα παιδιά που θέλουν να κάνουν κακό. Όχι δεν τους φταίει κανένας. Πραγματικά» τονίζει η κυρία Τομπάζη, που βρίσκεται στα δικαστήρια. «Ευελπιστώ να δικαιωθεί κάποια στιγμή η ψυχή της», τόνισε.

Η Λίνα Κοεμτζή είχε βουτήξει στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αρχικά ο θάνατός της θεωρήθηκε αυτοκτονία ενώ η οικογένεια της ισχυριζόταν πως ήταν ανθρωποκτονία με ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

«Περιμέναμε πάρα πολύ καιρό, πέρασαν 2,5 χρόνια, τελικά μετά από 2,5 χρόνια είδαμε λίγο φως στον ορίζοντα, περιμέναμε πώς και πώς να γίνει αυτό το δικαστήριο. Δεν περιμένω κάτι το τρελό, κάτι το παρανοϊκό, απλά θα είμαι με το Γιατί. Πάντα θα είναι το Γιατί. Αλλά πιστεύω στη δικαιοσύνη και ευελπιστώ έστω και λίγο αργά θα πάρει μία μικρή δικαίωση η ψυχή της Γαλήνης», καταλήγει η κυρία Τομπάζη.

Οι γονείς και τα αδέρφια της 22χρονης καθώς και δύο συμφοιτήτριά της θα παραστούν στη δίκη ως μάρτυρες κατηγορίας.



Δημοσίευση σχολίου