BREAKING NEWS

Ντέμη Γεωργίου: «Το party του γάμου της θα το κάνουμε στη κηδεία» - Ραγίζει καρδιές η κολλητή της

 


Σοκ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου

Σοκ και θρήνο έχει σκορπίσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Η 39χρονη σεφ προσβλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη στην Πάρο όπου εργαζόταν σε εστιατόριο και μεταφέρθηκε διασωληνωμένη εσπευσμένα με ελικόπτερο στην Αθήνα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου κατέληξε σήμερα.

Καταρρακωμένη και προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια της αγαπημένης της φίλης σε δηλώσεις της στην εκπομπή του ΣΚΑΙ μίλησε η δημοσιογράφος Ανδριάνα Μανέττα περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές της Ντέμης Γεωργίου.

«Έγινε ξαφνικά. Έδειχνε πάρα πολύ κουρασμένη. Μέχρι να την φέρει το ελικόπτερο στην Αθήνα ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση. Χάθηκαν κρίσιμες ώρες γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο ελικόπτερο, την επόμενη ημέρα βρέθηκε και την μετέφεραν. Η μόλυνση είχε προχωρήσει πάρα πολύ, δεν γινόταν κάτι. Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει. Ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την Ντέμη. Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο, αλλά θα το κάνουμε όπως το ονειρευόταν Οι πιο στενοί της φίλοι ήμασταν κοντά της. Φρόντισε με κάποιο τρόπο να μας αποχαιρετήσει. Το party του γάμου της θα το κάνουμε στη κηδεία» λέει με τρεμάμενη φωνή η κολλητή φίλη της.

dikaiologiitka.gr

Δημοσίευση σχολίου